Mindre skitsnack – mer effektivitet

Diskussionen om kaffet går vidare och tas kanske till en annan nivå, bl.a. handlar det om adoptioner av kaffebryggare. En GTA-genomgång levereras så klart efter Besons maratonspelning förra veckan och en diskussion om vilka människor som besöker ett SPA anförs av Witte.

På söndag, meddelar de båda, kommer det spelas bra innebandy då herrarna har hemmamatch. Sponsorer verkar bjuda på fri entré och intäkter ska dessutom gå till Barncancerfonden. Matchen är svår att förutspå enligt de båda, men de ser gärna fulla läktare!

Vi får inte glömma efterlysningen som också sker i programmet, en cykel har tydligen (p.g.a. slarv..?) kommit på villovägar.

Som vanligt är det ett späckat, men något kortare, program som väntar lyssnarna. Ett avsnitt med mindre skitsnack och mer effektivitet helt enkelt.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.