I Grevens Tid

De båda upptagna herrarna hann, i grevens tid, med att få till veckans podd. Det pratas om Besons grymma insats som kommentator under den klassiska rugbymatchen mellan gymnasieskolorna. Förlusten mot Höllviken sammanfattas och de båda är överens – de förlorade mot ett bättre lag. Lite typiskt att de jinxade förra veckan då Figge (förra veckans telefongäst) fick spräcka sin målvaktsnolla efter ett misstag av Beson.

Även denna vecka innehåller ett telefonsamtal. Denna gång till Besons gamla fadderbarn från Örebrotiden som med hjälp av dubbellicens ska från och med söndag ska spela i Superligan med IBK Dalen. Fråga är hur man fixar att pendla mellan Örebro och Umeå?

Om någon tror att Besons spelhörna ligger nere har ni fel. Hörnan finns med på ett hörn i veckans avsnitt.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.