Höstmånad för lokalbefolkningen

Höstmånaderna är härliga i Toscana. Ljumma vindar, mjuka kvällar och fokus vänds allt mer inåt. Hemåt. Skolor och jobb har fått sina rutiner. Vardagen har kommit. Och just när man behöver uppmuntran som allra mest visar Lucca kommun sin tacksamhet till invånarna genom ett späckat aktivitetsprogram för alla åldrar, intressen och generationer. Gratis, gigantiskt stort, gott och galant. Vilken fin gest!

I augusti står Italien stilla

Den italienska prioriteringslistan ser lite annorlunda ut än vår svenska. Mjuka värden står högt i kurs, såsom mat, vin, kaffe och umgänge av riktigt god kvalitet. Därmed inte sagt att även vi inte uppskattar det, men en italienare skulle aldrig drömma om att prioritera trädgård och ett välstädat hus framför ett gott skratt tillsammans med goda vänner. Och när semestern kommer då är bubblan total.
Kreativ, drivande och målinriktad entreprenör som ständigt är på språng. Världen är mitt arbetsfält, mänskliga möten min energi. I min yrkesroll som strateg skräddarsyr jag lösningar och ger personligt stöd åt VD/chefer, styrelser och ledningsgrupper i kommunikations- och utvecklingsfrågor. Från 0 - 50 år Uppvuxen i Skåne, universitetsexamen i media och kommunikation samt italienska språket. Lyckligt gift, utflugna barn, ett hem i Kalmar och det andra i Lucca, Toscana. Ständigt nyfiken, gillar förändringar och ser alltid möjligheter. Yoga, styrketräning, golf och naturen, musik och litteratur ger mig kraft att varje dag följa mitt motto; förverkliga tanken – lev din dröm! Min passion för livskvalitet och kärleken till Italien vill jag dela med mig av här i bloggen. Äkta, genuint och personligt. Epost: malin@misenti.se Hemsida misenti.se, misura.se, restilltoscana.se

Håll dig uppdaterad med oss på Italien på mitt vis. Äkta, genuint och personligt. - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!