Köpa nytt eller använda släktens?

fåtöljNär du flyttar hemifrån, vid ca 35 års ålder, är det inte lätt att skapa en egen identitet. Hela livet har du präglats av föräldrarnas vanor, mönster och syn på livet. Och hur mycket du än vill bygga ett nytt hem – ditt eget – kan du vara lugn för att hela släkten kommer med kärleksfulla gåvor som du helt enkelt inte kan säga nej till.

Omtanke i en byrålåda
För när den handgjorda möbeln som gått i arv i generationer får möjlighet att byta adress är saken klar. I all kärlek och välmening kommer faster, moster, mamma och pappa med klenoder från när och fjärran. Att du som ung och med kanske en annan smak, skulle vilja skapa ett hem i annan stil – det finns inte på kartan.

Vänligt ler du, säger tack och försöker hitta en plats för detta unikum som släkten värderar högt. Du förväntas visa din tacksamhet och när möbeln är på plats berättas det i gator och hörn om hur fint ditt nya hem är.

Återbruk, kretslopp och medmänsklig kärlek i en intressant och utmanande kombination. Viva Italia!

italien

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.