Deg behöver alla

Passionen och plånbok – går de att förena?
Villkoren för att överleva är tuffa för alla. Men skam den som ger sig! Varje natt kl o3 sätter Tini degen i sitt nystartade bageri. Lagom tills vi andra vaknar möts vi av härliga dofter och ett brett utbud av egenhändigt bakat bröd. Knådat med kärlek!

Tini är en ung man med livlig familj som består av en glad hustru och pigga barn. Mitt i livspusslets värsta tid kände han att det var dags att förverkliga sin dröm. Ett eget bageri – Fornaio di Tini! Med kärlek och passion hämtar han det lokalproducerade mjölet i granngårdens kvarn, nötter och russin, salt och oljor är av högsta kvalitet. Han bakar det han själv tycker bäst om och stora knapriga limpor blir till exakt den storlek du vill köpa idag. Att handla en stor limpa som blir gammal och seg – det är inte den italienska modellen. Färskt, sprödbakat och knaprigt ska det vara. Varje dag.

Passionen som drivkraft
Jag beundrar Tini som drivs av sin övertygelse. Oavsett vad du gör är det passionen som nyckeln till framgång. Lyssna på din mage, följ ditt hjärta och hitta passionen som drivkraft. Var du än bor i världen.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.