Livet i en resväska..

Igår lämnade jag Orlando och Florida. Jag åkte tillsammans med en av mina vänner från touren upp till South Carolina och Greenwood. 70 mil körde vi, till en kostnad av bensin på 60dollar, delat på två personer. Alltså 30 dollar för att färdas 70 mil.. Lite skillnad från bensinpriset i Sverige.

Vi har lämnat palmerna, bermuda gräs och nu ser vi skog , grönt gräs och VM i pollenallergi. Det ser ut mer som Sverige vilket alltid är positivt om du frågar mig.

Jag har i stort sett packat ihop mitt liv och gjort mig redo för de kommande tävlingarna/veckorna på touren.  Planering och logistik – vart flyger jag , kan jag köra till den tävlingen, kan jag samåka med någon, hur länge behöver jag bo i samma resväska, vart ska jag ta mig mellan tävlingarna, när ska jag möta upp mina coacher. Ja, ni hör. VI är inte bara golfproffs utan man kan även säga att vi driver vår egen resebyrå.. Jag lär mig nya saker om resor, flyg, hyrbilar, varje vecka. Man kan tro jag borde vara expert vid det här lagret, men nej.. inte ens lite.

Imorgon fortsätter förberedelserna för årets största tävling .

Peace and love, 

-Julia 

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.