Runt hörnet ..

Golf är en sport som består i att spela en boll med en uppsättning klubbor från en utslagsplats, till och i ett hål i marken.. Det här säger Wikipedia om denna fantastiska folksport.

Att jag älskar den här sporten har ni nog redan förstått vid det här laget. Men älskar jag det varje dag.. ? Svaret på den frågan är helt klart nej. Ibland rinner bägaren över och det blir helt enkelt frustrerande. Denna vecka innehöll mycket, alltifrån en övertygelse, självförtroende, tvivel, frustration och besvikelse. Att från ett hål till ett annat tappa något som du trodde du hade och som kändes så bra, är väldigt svårt att förklara. Man pratar om att förlora matcher eller göra en dålig period. Här handlar det om sekunder och marginaler som är så ynka att det nästan är skrattretande. 

Jag började veckan starkt, hade två mindre bra dagar men tog mig samman och avslutade tävlingen på en positiv note och tar med mig mycket tills nästa vecka.

Jag lär mig mycket, varenda dag. Om mig själv, om mitt spel och om mitt liv. 

Delad 25a, blev min slutplacering denna vecka i den största tävlingen för året, jag klättrade 15 placeringar sista dagen vilket är oerhört starkt och betydelsefullt.

Greenwood South Carolina är fantastiskt. Hela byn hjälper till. Över 100 familjer har haft spelare boende hos sig en hel vecka, helt frivilligt, det är fantastiskt bara det.

Imorgon är det vilodag även kallad resdag, Charlotte, North Carolina är näst på tur.

IMG_7220

Peace and Love, 

Julia 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.