Golf i Karlskrona!

Karlskrona är på toppen av solligan och just nu även med och tävlar om Sveriges sommarstad.

När jag är ute och reser i USA får jag ofta en längtan tillbaka till sommarstaden Karlskrona. Det är svårt att slå en sommardag i Karlskrona, promenad runt öarna och middag på någon uteservering där du både kan se och höra havets vågor.

I veckan spelas det proffstävling för herrar på Trummenäs GK. Det är nordea tour som är på besök, den högsta proffstouren för herrar i Swe. Har du / ni inget planerat så tycker jag helt klart ni ska besöka denna tävling och följa de lokala unga talangerna från Blekinge. Golf är en folksport, glöm inte det! Vilken annan sport kan du få motion, sol, komma nära spelarna, samt få se spelarnas kroppspråk, ordval, och samtidigt få höra spänningen i luften i form av tystnaden medan slagen slås. Alltså, Trummenäs Open kan bli en folkfest om ni åker dit!

Boston är för övrigt en riktigt cool stad! Min tävling börjar på fredag så fram tills dess ett par dagar till av förberedelse och träning.

IMG_4683

Peace and love, 

Julia 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.