”Semester”

Både jag och min dator har tagit ett par veckors ”semester”. Datorns semester innebar att den helt och hållet strejkade och inte gick att få igång (panik när man är oteknisk)..

Min ”semester” innebar att ”inte behöva byta säng”, kunna hänga upp kläderna på galgar, samt träffa familj och vänner.. Jag har varit på svensk mark nu ett tag och tycker det är väldigt väldigt skönt. Kroppen och knoppen behövde detta och jag har sugit in svensk luft så gott det bara går.

Mkt golf blir det trots att jag är ”ledig”. Folk i min omgivning använder orden ”ta det lugnt, VILA” lite för ofta tycker jag, då jag själv tycker det är roligare att spendera dagen med lite mer fart och fläng.

Den här veckan kommer jag spendera en del dagar i Stockholm då den årliga checken med min fystränare Andreas står på schemat samt även ett par intressanta möten, jag ser fram emot dessa dagar och är väldigt förväntansfull.

Jag är härmed tillbaka, och nu ska både jag och datorn vara fräscha igen!

 

Peace and love 

Julia

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.