Stockholm!

Hemma efter ett par väldigt lyckade dagar i Stockholm. Full med ny energi och motivation. Att lämna passen med Andreas är något speciellt, jag är överfylld med ny energi, bara positiva tankar och en enorm motivation. Det han har gjort och gör för mig är helt otroligt och svårt att sätta ord på. Kroppen mår bättre, svara på ett helt annat sätt än den gjort tidigare plus att jag känner att den utvecklas hela tiden.

Jag har även haft ett intressant möte med en kvinna som kommer att vara en del av mitt team från och med nu. Evigt tacksam och förväntansfull för vad som väntar inom den närmsta tiden. Väldigt häftigt och inspirerande när man möter människor som du vet från allra första början kommer ha en väldigt stor betydelse för din framtid ..

Mkt OS på tv vilket jag ÄLSKAR. Kul att kika sport som man inte tittat på så ofta annars, eller vad sägs som kanotslalom, cykling, eller gymnastik. Extra kul att golfen är med i spelen nu, på tiden om du frågar mig!

 

Peace and love, 

Julia

 

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.