Tack för den här gången..

Att 4 veckor kan springa iväg så fort är nästintill läskigt.

Det har varit en magisk tid hemma, som har innehållit en farlig massa saker. Vila stod högst upp på min lista och jag får väl erkänna att jag kanske inte lyckats fullt ut med det. Men jag tycker ändå jag har lyckats ha en balans under dessa veckor som har innehållit bra träning, både på golfbana och gymmet, bra träff med tränare i Stockholm men även en del aktiviteter som jag annars inte har tid eller hinner med.

Jag har trots att jag bott i USA i snart 7 år aldrig varit något fan av att säga hejdå.. I ordet hejdå finns enligt mig absolut inget positiv betydelse, så även denna gång lämnar jag Karlskrona, Blekinge och Sverige med ett vi ses snart!

Imorgon måndag är det dags att flyga tillbaka till solstaten Florida. Slutspurten av säsongen ska snart påbörjas och jag är grymt laddad och taggad!

-Peace and love, 

Julia 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.