Pro-Am-dagar ..

Varje veckas tävlingar har sponsorer. Sponsorer som stöttar och hjälper till med pengar till just den tävlingens prissumma. Alltså, utan dessa sponsorer hade inte tävlingen varit möjlig att genomföra.

Som tack till sponsorerna spelar vi varje vecka något som heter Pro-am. 1 pro, och 3 eller 4 non-pros, i detta fall sponsorer som kan vara alltifrån nybörjare till bättre golfare. Denna dag handlar om de, de är i fokus och vårt mål är att underhålla samt se till att de har en fantastisk dag. Vi får till och med kortare utbildning i hur vi ska uppträda, möta och underhålla dessa människor. Dagen innehåller , 18hål, lunch och middag och en massa sociala skills och möten.

Om jag säger så här, vi brukar somna ganska gott efter dessa dagar.

Jag har genom året spelat nästa varje pro-am, mött fantastiska människor, många av de har jag fortfarande kontakt med och de följer min resa och mina resultat. Men visst är det en annorlunda dag, en dag då man egentligen skulle vilja göra precis sin egen grej, förbereda och ladda för tävlingsstart. Men det är en del av det här jobbet, och som vi alla vet är inte alla ens jobbuppgifter alltid lika roliga, inte ens för ett golfproffs. 

Imorgon börjar tävlingen här i Sioux Falls, ska bli kul att gå ut och spela tävling igen!

Peace and love, 

Julia 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.