På vägarna till Kansas..

Tävlingen i South Dakota innehöll det mesta, både bra, väldigt bra och även mindre bra spel. Jag började första rundan med att göra 6 birdies, vilket är rekord för mig i tävlingssammanhang. Att scoren sedan blev på par efter den dagen så förstår ni att det innehöll en del mindre bra hål också. Jag började tävlingen med 2 över par och slutade 70 hål senare på totalt 3 över par.. Golf är intressant ibland..

Överlag en vecka där jag kände att det fanns mer positivt än negativt att ta med, vilket alltid känns skönt när jag nu har två tävlingar till på raken.

Från South Dakota körde vi cirka 9h för att sedan anlända till västra Kansas och närmare bestämt Garden City.. Jag ljuger inte nu när jag säger att 7 av de 9h i bil var en rak väg, genom MAJSFÄLT.. Aldrig sett så mycket fält i hela mitt liv. Garden City är ingen metropol men det finns sponsorer här som vill att vi 144 tjejer ska komma spela, alltså finns det tävlingar med bra prissummor så då är det bara att acceptera detta och göra det bästa av situationen. Två veckor här, staden har cirka 30 000 invånare, två golfbanor inom 5 min och en massa mexikanska restauranger. För att citera en annan svenska på touren ” Nu är vi på bra konstiga ställen Roth.., jag menar vart i hela världen är vi?! ”

Jag bor denna vecka hos Nancy och Bob, ett par som öppnar upp sitt hem och liv i två veckor. Mat står på borden, tak över huvudet och komma och gå som jag vill. Vad får de för detta, absolut noll och ingenting. Vet inte hur någon på touren skulle klara sig utan dessa värdfamiljer!

Peace and love, 

Julia 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.