Det blir alltid som man tänkt sig

Jag är kvar i Kansas, i Garden City och jag är även kvar på samma golfbana..  Hur ofta händer det att vi spelar samma golfbana två veckor i rad på touren!? Svaret på den frågan är ALDRIG men pga konditionen på banan vi skulle spelat så har touren valt att ha kvar oss ännu en vecka på Buffalo Dunes, som vi spelade förra veckan.

Jag sa till de andra tjejerna när jag sett skicket på den andra banan att jag bli förvånad om de har oss spela här.. Och mycket riktigt blev det inte så.

Mitt spel förra veckan var jag överlag väldigt nöjd med. Jag har 9 hål då jag försökte alldeles för mycket, tappade fokus på mitt spel och la mer fokus på tävlingen. Jag tappade mitt mål och tänkte mer på placering för den veckan. Det straffade sig lite och det vet jag så mycket väl om att det blir så, men ibland är det svårt att vara där jag behöver vara ” i min bubbla” hela tiden. Jag lär mig massor varje dag och jag är just nu oerhört tacksam för min mentala coach som jag har jobbat med sedan i juli månad. Hon är min ”Molgan” på banan och i söndags var det nästan som om hon var min caddie.

Vi har även haft extrema väder här i Kansas. Vindar som gjort att spelet avbrutits, dimma och förseningar på 2,5 timmar, samt extremt varmt.

Nästa tävling börjar på torsdag, innan dess Pro-am, träning och återhämtning. 

 

IMG_7276

Peace and love, 

Julia

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.