The Natural State …

El Dorado ligger i södra delen av Arkansas och cirka 2,5 h från Conway där jag gick på college. Arkansas är kallat ”The Natural State” och nu är tiden på året som det som vackrast här.

Staden El Dorado är inte mycket i sig, här jobbar mer eller mindre alla för Murphy Oil, ett stort olje /bensinföretag som har sitt huvudkontor här. Golfbanan vi spelar den här veckan är enligt mig den bästa vi spelar på hela året. En riktigt utmaning. Här gäller det att spela smart, ha tålamod och vara bästa vän med sitt närspel och sin putter.

Extra speciellt för mig den här veckan att kunna spela på ”hemmaplan” . Det är tourens enda stopp i Arkansas och jag är en av 4 spelare i startfältet som har en koppling till Arkansas.

Jag har en del gamla vänner och teammates som kommer ut och kolla i helgen vilket betyder massor. Inte ofta jag spelar inför människor som jag verkligen känner!

På tal om något helt annat så var det ju den stora presidentdebatten häromkvällen. Det har nu gått så långt att folk här över nästintill inte vill prata om det för de är så missnöjda med de båda kandidaterna . Jag tror att antalet människor som inte kommer rösta i år kommer stiga något dramatiskt på grund av att folk är oerhört missnöjda med de två som det står emellan. Det kommer bli ett historiskt val oavsett vem av Clinton och Trump som går segrande ..

Peace and love, 

Julia 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.