Nytt år!

Nytt år med nya möjligheter… 

Mitt första nyår som jag spenderade på amerikansk mark. Fantastiskt skönt att slippa frysa på nyårsafton och inte behöver tänka på hur många jackor man skulle ha på sig..

Jag är redan tillbaka i USA och det känns väldigt bra. Att äntligen få träna på gräs igen och se bollen flyga ordentligt.. !

Jag hade en väldigt bra tid och jul där hemma i Karlskrona. Det är så skönt att känna sig som hemma varje gång jag landar på svensk mark igen och jag är tacksam för alla människor där hemma. Det är viktigt att komma härifrån ibland och få distans på det hela..

Lägret med landslaget börjar på fredag och det ska bli väldigt kul att träna med det gänget en hel vecka tillsammans i Florida .

Peace and love. 

Julia 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.