Tack västkusten..

Efter 4 veckor på västkusten är det nu dags för mig att åka tillbaka ”hem” till Florida och Orlando. Det har varit en månad fylld med resor, olika golfbanor, olika värdfamiljer, olika sängar och alla sorters väder..

Min kropp och knopp tycker det ska bli VÄLDIGT skönt att komma till värmen och hem för att träna på hemmaklubben, jobba på det som behöver slipas på i mitt spel, men även kunna tillåta mig att vila och återhämta för nästa swing av tävlingar.

Inte precis de placeringarna jag hade hoppats på dessa tre veckor, men det är en lång säsong och många tävlingar kvar. Jag försöker se bort från resultat och se till helheten och min process. 

Min första gång i San Fransisco den här veckan och jag ÄLSKAR den här staden! Kan absolut tänka mig och komma tillbaka, men förhoppningsvis med lite varmare temperaturer.

Fått mycket kärlek från alla här över efter attacken i Stockholm , Sverige är ett litet land men det som hände i fredags berörde större delen av världen!!

Peace and LOVE, 

– Julia 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.