Stor och liten

Det spelar ingen roll hur man ser ut, vänner kan man vara ändå
DSC06909
DSC06910

Publicerat av

Nicke Grozdanovski

Nicke Grozdanovski

Nicke Grozdanovski, 44 år bor i Emmaboda. Uppvuxen i Åfors så jag har aldrig bott någon annanstans än i kommunen och har inga planer på att flytta. Även om jag är nyfiken på världen utanför kommungränsen så trivs jag väldigt bra här. Jag befinner mig nu i en spännande del av livet där jag inte vet riktigt vad det blir av med mig. Just nu jobbar jag inom äldreomsorgen i Algutsboda och har gjort det dom senaste 15 åren. Även om det är ett fantastiskt jobb så vill jag pröva på något annat innan pensionen kommer om si sådär 20 år. Det är skrämmande men framförallt väldigt spännande att ha många järn i elden. Jag är en föreningsmänniska och sitter med i den lokala Vänsterpartistyrelsen och sitter med i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. För övrigt är jag ordförande i Åfors Folkets Hus förening, ledamot i Johansfors IF styrelse. Min blogg kommer beröra det mesta mellan himmel och jord eftersom mina intressen och nyfikenhet spänner över många ämnen som t.ex. politik, sport, historia, natur, foto, kultur och andra ämnen som rör livets högtidliga och vardagliga guldkorn. Det är därför bloggen heter Livets Guldkorn. Välkomna att följa mig och välkomna att ge synpunkter och kommentarer. Nu kör vi..

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.