Att börja nytt jobb!

Dagen var kommen! 2 November skulle jag börja ett nytt jobb som Platschef på träningsanläggningen Actic. Mycket pirr i magen inför mötet med alla nya människor. Jag skulle få ansvar för hela anläggningen: Driftansvar, personalansvar, budget, försäljning, marknad, schemaläggning av personal plus mycket mera. Efter 14 dagar kände jag mig oerhört förvirrad av alla nya intryck och jag tänkte vad har jag gett mig inpå. Dock var mötet med alla kunder som tränar hos oss mycket uppmuntrande för jag kände så många och alla önskade mig lycka till. Det dyker upp nya saker hela tiden som man får ta tag i realtid men det mesta löser sig. Personalen är fantastisk och gör ett mycket bra jobb och det underlättar jättemycket. Nu har jag varit igång en månad och mycket börjar sätta sig i huvudet. Vi har många spännande aktiviteter innan jul och även efter så nu känns det mycket stimulerande. Vår PT-verksamhet (Personlig tränare) blomstrar och det känns mycket bra. Det är alltid ovisst att börja ett nytt jobb men ibland måste man ge sig ut i det okända och prova nya vingar! Prova du med om du får möjligheten!

Publicerat av

Anders Schertell

Anders Schertell

Namn: Anders Schertell. Ålder: 53 år och är gift med Anki och har barnen Marcus 25 år och Anna 24 år. Är diplomerad Livsstilscoach, hälsoinspiratör och kostrådgivare. Driver det egna företaget Livsstilscoachen i Kalmar och håller föreläsningar om hälsa, träning, kost, livsstilsfrågor m m. Mina största intressen är träning, kost, resor och vara ute med vår båt. Vi gillar att resa och prova nya rätter i köket och vid grillen som ryker året om.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.