På ett ögonblick förändrades allt

Jag tror att alla har någon eller några personer som vi får inspiration hos i vardagen när det kommer till såväl träning, privat eller arbetslivet. För de av er som är intresserade av att möta en sådan person så delar jag här med mig av ett tips på en intressant och givande föreläsning med Christian Wass.

Christian Wass

Christian Wass kommer till First Hotel Witt mån 5 oktober. Hans föreläsning handlar om att lyckas hantera förändringar i tillvaron, och hur man stärkt kan gå vidare. Ibland kan det vara bra att påminnas om människans kraft att kunna ta sig igenom även de allra tuffaste förändringarna.

Christian och min man Svante är barndomskamrater, de växte upp tillsammans i ett det lilla samhället Jörlanda norr om Göteborg. De spelade i samma fotbollslag och gick i samma klass hela grundskolan. När Christian var 20 år dök han i botten från den brygga som de alltid brukade bada vid. Sedan dess är han förlamad från bröstet och neråt och delvis i armarna.

Christians föreläsning bygger på de erfarenheter som livet givit honom och hur han har hanterat de förändringar i tillvaron som olyckan medförde. Den kommer att ge er många tips som användningsvara i ditt eget liv, i din roll som kollega eller ledare.

Christian blev utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA 2010, var nominerad till Stora Talarpriset 2012 och samma år kandidat till Augustpriset med sin självbiografi, ”Invalido – på ett ögonblick förändrades allt”.

Du kan köpa biljetter till den här föreläsningen genom att klicka på länken nedan:

http://www.biljettplatsen.se/tema/1766-vi-har-kraften/

Själv kan jag inte sluta att inspireras och gillar starkt många av de inlägg som Christian via sin facebooksida ”Vi har kraften” lägger ut. Här kommer ett litet axblock av mina favoriter 🙂

Wass8

Wass9

Wass4

Wass6

Wass5

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.