2017 – Här kommer jag!

Hur har ditt år varit?
Vad längtar du efter och vad vill du ha ut av 2017?
Gör en kort reflektion av det gångna året för att därefter se framåt och se till att investera i dig själv!...

2017 – Här kommer jag!

Ta dig lite tid för dig själv på en skön plats och anteckna ner dina tankar över året som gått. Skriv ner vad du är tacksam för och vad som varit bra.

  • Vad vill du med det nya året?
  • Vad vill du lära dig?
  • Vad vill du ha mer av?
  • Vad vill du ändra på?

” Se denna lilla stunds reflektion som en investering i dig själv :) Det är värt det, jag lovar! ”

Jag vill också passa på att tacka för att just du läser och följer min blogg! Oavsett om du tränar för mig, mina kollegor eller till och med på ett annat gym, kanske i en annan stad eller att du har hängt med på mina träningsweekends så hoppas jag att du gillar det du läser! Att du inspireras, får tips och lär dig nya saker om både träning och om dig själv.

” Jag tänker fortsätta blogga och laddar nu upp med massor av pepp och inspiration till dig framöver för att hjälpa dig göra 2017 till ditt bästa år! ”

Jag har mycket roligt att se fram emot detta år!

Nästa vecka startar mina goa Tjejgrupper

30 stycken supertaggade tjejer är redo att köra igång! OBS! Det finns endast en plats ons kl 11.45 kvar!

Kanske är den din ;)

Träningsweekend Ekerum, 28-29/1 och 4-5/2

Det finns fortfarande plats att anmäla sig! Unna dig själv en härlig start på en fantastisk anläggning med mig och andra härliga tjejer.
Maila sofie.wallenberg@ekerum.com om du är intresserad av att knipa en plats.

Spanien 18-22/5!

Sätt upp din belöning och se till att någon av de två platser som finns kvar blir din.

Håll utkik om vad som mer händer i vår på min blogg, PT Mia Facebook och PT Mia Instagram. Vid tips, frågor eller önskemål maila mig på maria@jesper-pt.se

” Nu ser vi tillsammans till att göra 2017 till vårt bästa träningsår! ”

 

Maria Samuelsson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Namn: Maria Samuelsson (de flesta kallar mig för Mia) Ålder: 41 år Bor: Kalmar Familj: Gift med Svante, vi har tillsammans barnen Emelie 13 år och Olle 10 år Sysselsättning: Licensierad Personlig Tränare, kostrådgivare, familjens projektledare och kommande skribent på 24kalmar.se Om mig: Jag gillar allt som har med träning och friskvård att göra. Tycker om att ge mycket av mig själv till alla i min omgivning (vilket jag nu även hoppas kunna ge er läsare). Favoritträningsform: Jag älskar nästan all sorts träning! Roligast tycker jag att styrketräningen är, men mina rötter finns inom friidrotten som både aktiv och ledare.

Håll dig uppdaterad med oss på Mia Samuelsson - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!