Benböj, jazz och brunch!

6 bra anledningar att träna med en kompis

  1. Tillsammans kan ni planera träningen i förväg så att passen verkligen blir av.
  2. Genom att välja en träningskompis som ger dig energi blir träningen extra rolig och något att se fram emot. Passet blir en rejäl energiboost delux!
  3. Genom att träna ihop med en kompis visar studier på att du tränar mer effektivt och får ut mer av träningspasset än om du hade tränat samma pass själv.
  4. Har du bokat upp en kompis att träna med minskar risken att du hoppar av det inplanerade träningspasset. För inte vill man lämna kompisen i sticket! Dessutom brukar det kännas väldigt bra efteråt när man verkligen kommit iväg till träningen som planerat.
  5. Genom att peppa och säga uppmuntrande ord till varandra under passets gång höjer vi träningsmotivationen.
  6. Genom att träna tillsammans med dina vänner slår du två flugor i en smäll och får både tid till träningen och tid med kompisen.

Idag blev det tid för lite småprat innan passet. Efter passet var slut vi stannade kvar och bastade för att därefter lyxa till det och fortsatte till Söderport på en mysig Jazzbrunch.

”Sist men inte minst så smittar goda vanor av sig! Benböj, jazz och brunch får 5 hantlar av 5 möjliga av mig! En riktig energi och kompisboost idag.”

bild02
Fia, Agata, Jeanette, Emma och jag efter dagens pulshöjande styrkepass. Tycker vi ser oförskämt pigga ut?!
traning03
Anes dukade upp en Jazzbrunch delux på Söderport.
traning02
Små söta chokladbakelser i miniatyr smälte gott i munnen…

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.