Välkomna till Motivabloggen!

 

logo

Hej och välkomna till den nya Motivabloggen här på 24blekinge!

Mitt namn är Olle Hallstedt och jag har startat och drivit träningsanläggningar i 20 år. Nu driver jag Motiva fitness med 5 anläggningar i västra Blekinge. Liksom många tar tag i sina nyårslöften och börjar träna så börjar även vi med den här nya bloggen så här lagom efter nyår. Här kommer ni till en början att få läsa inlägg från personliga tränare, fitnessprofiler och en hälsocoach som kommer ge er grymma tips och intressant läsning kring allt som rör träning och en sund livsstil.

Några ni kommer se ofta här på Motiva bloggen är fitnessprofilerna Tony Olsson, Louise Johansson, Antonia Milisic och Mohammed ”Mr Tenpack” Ali. De kommer att dela med sig av värdefulla tips kring träning, kost, motivation och hur ni får en hälsosam vardag att gå ihop.

Vi i Motivagänget är supertaggade på att få dela med oss av alla våra tips och hjälpa er att nå just era mål. För tillsammans ska vi må så mycket bättre!

/Olle Hallstedt VD & Grundare

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.