Louise Lollo Johansson – Mitt första inlägg

Tjena!

…och varmt välkommen till Motivabloggen på 24blekinge!

Så vem är då jag? – Jo det är ju jag som är Lollo! Och vad ska denna bloggen handla om? Jo det ska vi nu ta och reda ut!

Jag blev verkligen glad när jag blev tillfrågad att börja blogga för Motiva, för det betyder att jag får möjligheten att göra det jag verkligen brinner för – sprida inspiration om kost & träning vilket för mig går ”hand-i-hand” och som med årens gång har blivit min livsstil.

 

Jag tränar dagligen, ibland två gånger per dag och då mestadels styrketräning, konditionsträning i allmänhet eller drar av en löprunda i skogen, träningen är verkligen välmående för mig och i alla väder mår man grymt bra när ett träningspass är avslutat och man är speedad av endorfiner.

 

Men det denna bloggen mest kommer att handla om är det som händer mellan de där passen på gymet – när jag står i köket och lagar nyttiga middagar, lyxfrukostar, snabbluncher och såklart nyttobak som är fulla av proteiner istället för kolhydrater och mättat fett. Med åren har lärt mig hur man lyckas med detta och ger kroppen massa nyttiga näringsämnen istället för socker och gluten och samtidigt får det att smaka bra. Ibland misslyckas såklart även jag men det är tjusningen med det hela – för man måste våga prova och utmana sig själv inte bara på gymet utan även i köket, och jag lovar att dela med mig utav de bättre resultaten – både de busenkla och även de lite mer avancerade.

 

Om du har frågor eller synpunkter på det jag skriver så hör gärna av dig till mig på Lollo@motiva.se, och om du mot all förmodan inte får nog av det jag lägger upp här finns jag även på instagram under namnet @LouiseLolloJohansson.

Ha det gott så hörs vi snart igen, äntligen är vi på gång!

…och förresten – vet du… under tiden jag har skrivit ihop detta har jag mumsat på en bit av den här vansinnigt goda och nyttiga kladdkakan, gjord på bland annat proteinpudding, ägg & kokosmjöl.kladdkakalollo

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.