Sommarpresenter del 4

Tack vare succén sedan lansering vill jag dela ut några presenter till mina kollegor på 24kalmar. Presenterna, som är aktierelaterade, är inspirerade av ”Vardagsportföljen” som jag har skrivit om tidigare.

Första delen (David Winberg)
Andra delen (Träning- och hälsobloggarna)
Tredje delen (Nyhetsredaktionen och Innebandypodden)

I dag är det Bokcirkelpodden, Fotograf-Emelie och Ulrik Sandebäck som får sina sommarpresenter.

Det är gjort med glimten i ögat, och jag hoppas att det ska uppskattas!


Bokcirkelpodden

De muntra damerna i bokcirkelpodden älskar verkligen att läsa. Att de beställer sina böcker på nätet ser jag som en självklarhet. Det jag däremot undrar är vilka dagstidningar som faller damerna i smaken? Aftonbladet? Svenska Dagbladet?

Hur som helst kan jag se mig de sitta på morgonkvisten och njuta tillsammans över en kopp Early Grey-te samtidigt som de lusläser kultursidorna.

Damerna får aktier i:
Amazon
Schibsted
Unilever


Fotograf-Emelie

Pålitliga fotograf-Emelie är alltid ute i vimlet och fångar det som ska fångas på bild. Förutom en knivskarp kamera från Canon vill jag också skicka med en trendig GoPro-kamera, som lämpar sig bra i alla möjliga olika miljöer.


Ulrik Sandebäck

Blir det favoritseger? Eller är det skrälläge? Hur ser det ut med skador/avstängningar? Hm… Nej, det går inte att spika. Jag helgarderar!

Ulrik får aktier i Betsson, Unibet och Mr Green.


I morgon delar jag ut de sista presenterna. 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.