Sommarpresenter del 5

Den här veckan har präglats av presentutdelning. Det ska ses som en rolig grej som är gjort med glimten i ögat. Men jag vill också väcka en tanke hos alla – vilka bolag har jag i min vardag?

Det kryllar av bolag därute och vi kommer i kontakt med flera stycken dagligen.

Första delen (David Winberg)
Andra delen (Träning- och hälsobloggarna)
Tredje delen (Nyhetsredaktionen och Innebandypodden)
Fjärde delen (Bokcirkelpodden, Fotograf-Emelie och Ulrik Sandebäck)

I den avslutande delen från bloggarna Ida Göransson och Alexandra Hjelte  samt redaktören Daniel Grozdanovski sina presenter.

Hoppas ni har uppskattat detta och fått er en tankeställare!


 Daniel Grozdanovski

Varje sommar hoppas vi på sol och värme. Det blir som ett roulettspel när man ska välja sina semesterveckor till sommar tidigt på våren – vilka veckor blir det sol? Något som däremot har värmegaranti året om är ”Grozzans” mobiltelefon. För mig är det en gåta hur han hinner publicera nyheter när mobiltelefonen ständigt går varm. Han brukar nämligen säga att han är dålig på att göra två saker samtidigt. Men uppenbarligen lyckas han på något sätt. Jag hoppas dock för din egen skull, ”Grozzan”, att 24kalmar betalar mobilräkningen från Telenor varje månad.

De må ligga före ditt kära Hammarby i den allsvenska fotbollstabellen, men jag vill ändå ge dig en aktie i AIK Fotboll. Ta fram den 10-åriga kursgrafen, så förstår du varför.


Alexandra Hjelte

Oj, så enkelt. Du får en korg av shoppingaktier. H&M, stockholmsbörsens kanske bästa bolag, är nu ditt. Du får också några aktier i Mats Qviberg-favoriten MQ och jag slänger även med en skvätt aktier i KappAhl.

Så i sommar kan du shoppa med gott samvete på dessa tre ställen. En win-win-situation, helt enkelt!


Ida Göransson

Om man som jag har läst din blogg under våren, så har man förstått att det i princip varit en stor renoveringsplats hemma hos er. Och när man väl är igång kommer det alltid upp något nytt som behöver åtgärdas/fixas. Det du får av mig är dels färgburkar för ommålning av huset men också virke till en utbyggnation av ert nya trädäck. Stort kan alltid bli större!

Så när sommaren är över, huset är nymålat och trädäcket är så stort att grannarna blir avundsjuka, föreslår jag att du byter namn på bloggen till Äntligen hemma med Ida & Ofelia!

Förutom namnbytesförslaget så får du aktier i Flügger och Byggmax.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.