Warning: file_get_contents(/home/24kalmar/settings/24bloggar/site/site_blog_1.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/forge/24bloggar.se/wp-content/themes/24kalmar/inc/site_settings.php on line 31

Warning: file_get_contents(/home/24kalmar/settings/24bloggar/ads/ads_blog_1.json): failed to open stream: No such file or directory in /home/forge/24bloggar.se/wp-content/themes/24kalmar/inc/ads/ads_functions.php on line 33
Veckans femma | Plast med Tobbe

Veckans femma

 

Målvakt: Albin Johansson, Borgholms IBK

Målvakten har de senaste matcherna fått dåligt med hjälp från övriga i laget. Inför matchen så hade Borgholm släppt in tvåsiffrigt i tre raka matcher. Hemma mot Örlogsstaden så var det de gamla Borgholm vi fick se. Och den här gången så fick Albin hjälp. När han inte fick hjälp så löste han det mesta på egen hand. En av hemmalagets bästa spelare. 5-3 segern gör att det nu väntar en helt avgörande match borta mot Nybro på fredag. Båda lagen står på 17 poäng. Ett av lagen kommer få kvala för att hålla sig kvar i division 2.

Back: Anton Nilsson, FBC Kalmarsund

Inför den tredje och sista perioden så skrev backen på en förlängning med klubben. Tre nya år blir det för 22-åringen som har spelat flest matcher i FBC Kalmarsund. Gör inte lika många poäng som tidigare men är mer all round i sitt spel. Ovärderlig bakåt där han vinner närkamper och täcker bort skott i massor. Viktig i boxplay. När han gå på offensiven så gör han det ofta med stil. Motståndarna blir då slalompinnar. Stod för två assist när FBC vann sista seriematchen med 8-5. Nu väntar SSL kval. Där väntar nya tuffa uppgifter för Nilsson och FBC.

Back: Daniella Karlsson, Slätafly /SK IBK

Slätafly har gjort en riktigt fin avslutning på säsongen. Sista matchen för säsongen borta mot FBC Kalmarsund Ungdom b vann man med 9-3. Backen Daniella Karlsson var lagets bästa spelare. 17-åringen visade att hon kan spela överallt ute på banan. Ger alltid 100 %. Gjorde även ett mål och spelade fram till två. Laget slutade med sina 36 poäng tvåa i serien efter Mörbylånga. Man gjorde flest mål i serien, 104. Det unga laget går en ljus framtid till mötes.

Center: Tim Nyander, FBC Kalmarsund

Vilket nyförvärv man fick i denna spelskickliga center. Få som oftast stå i skuggan till kollegorna Kim Nilsson och Marcus Johansson. Men Tim är hjärnan i femman. Ligger bakom otroligt många mål. Hade han varit mer egoistisk så hade han gjort betydligt mer poäng än de 32 som han stannade på. 20-åringen har gått från klarhet till klarhet och har varit en av lagets bästa spelare den här säsongen. Kommer spela en viktig roll i kommande SSL kval.

Forward: David Eriksson, Borgholms IBK

Målkungen David Eriksson klev fram när det behövdes som mest hemma mot Örlogsstaden. Han reducerade till 1-2 och kvitterade till 2-2. Sen avgjorde han matchen med sitt 4-3 mål i slutet på matchen. Det var Eriksson sjuttonde mål för säsongen. Det var även det viktigaste. Nu blir det en helt avgörande match mot Nybro på fredag. Skulle man inte lösa det så ser ändå chanserna goda ut till division 2 spel kommande säsong. Då väntar kval mot Gränna. Ett lag som jag tycker man är klart bättre än.

ForwardIda Hallgren, CL98

CL98 har haft en tuff säsong. Men på slutet så har man kommit igång och bjudit på fina insatser. Man avslutade med att vinna sista seriematchen med 7-3. Bäst på plan var 20-åringen Ida Hallgren. Ett mål och ett assist kom det från hennes klubba. För laget så väntar nu kvalspel mot Tranås. Ett Tranås som vann sin division 2 serie med tio poäng före tvåan. Det blir ett dubbelmöte och CL98 börjar på bortaplan.

Bubblare: Emma Sannestam, SSG IF, Philip Axelsson, Ljungbyholms Goif, Louise Otterström, FBC Kalmarsund Ungdom, Jennifer Nilsson, Mörbylånga Goif, Jenny Hedfors, SSG IF,

tobiasbengtsson

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt


Warning: A non-numeric value encountered in /home/forge/24bloggar.se/wp-content/themes/24kalmar/functions.php on line 598
31 år. Bor Färjestaden på Öland. Innebandy har varit en väldigt stor del av mitt liv. Har tillbringat många timmar på planen men även några i tränarbåset. Fostrad i SSG IF. Sen några år i Färjestadens IBK där vi hade några härliga år tillsammans och punkterade det med en säsong i Superligan. Var med en säsong i nystartade FBC Kalmarsund. Inget uppdrag i innebandyn i år. Kommer därför att skriva om innebandyn här i regionen.