Nu tas det första spadtaget för Brf Eda 2 i Upplands Väsby

Idag togs det första spadtaget för Junior Livings bostadsprojekt – Brf Eda 2. Här kommer smart planerade 1:or om 32 kvadratmeter att bli nya hem till 94 köpare. Innan årsskiftet planeras inflyttning och Brf Eda 2 kommer då att bli det första färdigställda kvarteret i området Västra Vilunda.

Första spadtaget tas här av Mathias Bohman, kommunstyrelsens ordförande, Claes Eliasson, VD för Junior Living samt en av våra köpare, Alexander Ozerov. 

Och detta är bara början för ett helt nytt område. Upplands Väsby är en expansiv kommun och bara i Västra Vilunda planeras drygt 1 500 bostäder, lägenheter och radhus i bostadsrättsform och som hyresrätt.

Glädjen att få följa en köpares förväntningar är stor

Att som mäklare få ta del av utvecklingen av ett bostadsområde är fantastiskt roligt, att få följa köparnas förväntan och att få följa ett bygge, från ritbordet till att kunna möta köparna och ge nyckeln i handen när det är dags att flytta in.

Att jobba tillsammans med Junior Living är också lite extra spännande. Bostadsbyggaren Junior Living grundades 2013 av entreprenörerna Magnus Bouveng och Jan Pettersson och affärsidén är att erbjuda yteffektiva lägenheter med hög kvalitet till ett överkomligt pris. Riksmäklaren har varit Junior Livings mäklare sedan starten och vi har sedan dess förmedlat deras bostadsprojekt i Knivsta och nu det pågående projektet i Västra Vilunda.

Prisbelönt arkitektur som dessutom är plånboksvänlig

Tillsammans med den flerfaldigt prisbelönte arkitekten Andreas Martin-Löf har ett koncept för snabb och kostnadseffektiv produktion tagits fram och där byggtiden gör att du kan flytta in i din lägenhet mycket snabbt, redan inom 6 månader från att bygget startat kan du som köpare flytta in.

Så här kommer Brf Eda 2 att bli när det är färdigt

Förutom den snabba byggtiden är lägenheterna också mycket smart planerade, du har allt på en liten yta. Ett snyggt designat kök, hel glasvägg med skjutdörrar ut mot balkongen, badrum samt bra planerad förvaring. Sammantaget ett kvalitativt boende som är mycket plånboksvänligt.

Ett kök som verkligen bjuder in till matlagning i en liten lägenhet

Så nu väntar ett spännande halvår att följa bygget av Brf Eda 2 och strax före årsskiftet kommer jag att få träffa Alexander, inte som här på en grusplan, utan i hans nya lägenhet.

Jag tillsammans med en Alexander Ozerov som köpt en fin lägenhet på 3:e våningen.

Läs mer om Junior Living och Brf Eda 2 här: http://www.riksmaklaren.se/uppsala/projekt-nybyggnation/projekt/upplands-vasby–brf-eda-2—vastra-vilunda-

Och du, det finns 4 lägenheter kvar till försäljning. Välkommen att kontakta mig på tel. 070-201 43 93 eller via e-post: ulrika.loof@riksmaklaren.se så hjälper jag dig.

/Ulrika

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.