Familjeäventyr i Florida!

Jag var lite skeptisk till en början. Karibien på sommaren? Resa med nya kärleken och våra fem söner..?!

Men, min oro var onödig. Vädret har varit helt strålande under hela resan med 30-35 grader varmt. Våra fem söner har roat sig själva med pooler, vågsurfing, fri glass och härliga shower i världsklass. Dessutom visade nya mannen prov på både grymt tålamod, bra disciplin och är en gentleman av högsta rang.

13532795_10154154222225336_3783911126359964485_n

Vi startade resan med ett par nätter i Fort Lauderdale där vi hann med lite shopping. Sen väntade 7 nätters kryssning på helt magiska ”Allure of the seas”. Detta ljuva fartyg kan inte beskrivas med ord, det måste upplevas. Vi har åkt zipline, sett Mamma Mia, ätit avsmakningsmeny, gått på spa, gymmat och väldigt mycket mer ombord.

Både jag och sällskapet roade oss några kvällar i den överfyllda Kareokee-baren på fartyget. Den ena amerikanen efter den andra visade prov på både stor talang och även några totalt tondöva utan självinsikt. Alla lika underhållande… Självklart höll jag fanan högt för Europa och efter lite tjat från sönerna drog jag till med Elvis ”Suspicious minds”. Jag älskar att spexa… 😉 

Innan vi flög hem tog vi några dagar i härliga Miami Beach. Höjdpunkten där var helt klart Jetski. Vi hyrde varsin och tog med sönerna ut en och en. Jag vet inte vem av oss alla som njöt mest men, sönerna tyckte det var det bästa de gjort i hela livet.

 

Så nu har vi klarat av det första familjeäventyren och det gick ju riktigt bra. Nu längtar vi till nästa resa som blir på tu man hand…. till Maldiverna i höst. Fast vi hinner nog med en och annan weekendresa innan dess… jag har ju hittat en likasinnad och restokig kille! Yeay, lucky me! =D

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.