Spontana äventyr!

Både jag och kärleken är kända för att vara spontana. Dessutom älskar vi båda att resa, alltså det är som en drog. Ingen av oss gillar att säga nej. Jag är förvånad att jag ens kunde stava till det… Tillsammans blir det löjligt mycket aktiviteter och resor.

Jag kan inte minnas en tråkig stund, de senaste 4 månaderna. Lägg till allt detta till ett mycket stimulerande arbete som jag brinner för. Känner mig extremt lyckligt lottad, eller är det verkligen tur? Kanske man med positiv inställning bidrar till sin egna lycka..? I alla fall lite grann.

Mellan alla resor njuter jag av allt det härliga Kalmar har att erbjuda. Jag älskar verkligen min stad och är alltid lika glad att komma hem, efter mina äventyr. Några av höjdpunkterna, hittills denna sommar, är först och främst streetbasketplanerna i Långviken. Sen alla kulturella smällkarameller som teatern på Krusenstiernska, Walk in the park och mitt första Victoriafirande på Öland. I sällskap med de finaste vänner man kan ha, blir dessa kvällar extra underbara. 1013

På tal om spontana äventyr, fick jag och min fina vän Inez frågan om att ställa upp som mannekänger på årets Nöjesnytt gala. Vilket vi självklart tackade ja till. Stolta över förtroendet, skred vi längs catwalken med liten erfarenhet, men stor självsäkerhet. Enligt säkra källor, såg det i alla fall ut som vi var vana. Riktigt kul var det hur som helst.

Nästa gång får ni se hur jag har det bland vingårdarna i Napa Valley utanför San Fransisco! Njut av sommaren och av livet! =) 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.