Macho-äventyr

Jag har alltid fallit för män som verkar starka och självsäkra. Sportiga män, vältränade män, macho-män… De som till ytan verkar kunna ta sin kvinna med storm och ändå stå stadigt vid hennes sida. De som också verkar äventyrliga, spontana och passionerade.

Efter ett par misslyckade förhållanden, inser jag att ju mer yta en man har, dess då mindre innehåll. Jag inser också att det krävs en riktig man, för att inte känna sig hotad av en självständig och stark kvinna.

En ”riktig” man kan ta för sig och vara passionerad. Han har också självförtroende nog att ge sin kvinna egen tid. Han är så trygg i sig själv, att han alltid vet att hon behöver honom lika mycket som han behöver henne. En riktig man är sig själv och behöver inte spela någon han inte är.

Jag är den första att erkänna att jag letat på helt fel ställen. Min rädsla över ”tråkiga” män, fick mig att söka det som på ytan såg spännande ut. Det satt långt inne men, när jag äntligen lyfte blicken, stod han där.

Aldrig kunde jag tro, att den där snälla killen, skulle vara den manligaste jag någonsin träffat. Att han dolde alla de egenskaper jag sökte.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.