Fotoäventyr!

Förra veckan frågade min fina vän Nina om hon fick fota mig och kärleken. Hon är en duktig fotograf och ville testa en ny teknik som hon lärt sig på en kurs. Konceptet kallas ”Beloved” och gick ut på att vi skulle känna att vi var på date. Hon ville fånga våra känslor på bild.

Nina hade flera olika uppdrag man fick välja mellan som vi skulle förbereda. Man kunde välja t ex att överraska sin partner, ta med en present osv. Vi valde att skriva varsitt kärleksbrev till varandra, som vi läste medan hon tog kort på oss.

Fa__rgWEB-56Fa__rgWEB-25

Det var viktigt att vi inte hade stressat till vår date utan att vi var avslappnade. Hon ställde frågor om hur vi träffades och vad vi tyckte var så fantastiskt med varandra. Vi fick inte så strikta direktiv utan vi busade, pussades och skrattade oss igenom fotograferingen. Verkligen en supermysig upplevelse och det var underbart att se efteråt hur hon hade fångat oss med kameran.

Ett uppdrag hon gav oss under vår date var att kramas på tio olika sätt… efter tredje kramen insåg vi att den fjärde blev en upprepning av en tidigare kram. Seriöst, försök själv komma på åtminstone fem och du kommer upptäcka att det är svårare än det låter. Tack Nina, det blev en perfekt date som vi avslutade på Tullhuset med en utsökt middag (men då fick inte fotografen följa med…)!

SVWEB-46

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.