Välkommen helg!

För er som inte har några planer för helgen…

så har jag några helt förträffliga tips!

 

 1. Denna helgen är det MalmöMästerskapen i beeptest!
  Rättare sagt imorgon på stadium området. Varför inte ge sig själv en utmaning och dela upplevelsen med hundratals andra malmöbor? Eventet finns på Facebook för den som är intresserad av att kolla upp fler detaljer: https://www.facebook.com/events/233778526973636/
 2. Denna helgen sätter även Toughest Race upp ”prova på”-hinder på mobilia!
  Tyvärr är båda eventen imorgon, det vill säga under lördagen. Det positiva är att de ligger relativt nära varandra så du kan absolut hinna med båda två! (I saved the day, I know!) Dessutom kommer jag finnas på plats under eventet och förhoppningsvis lyckas jag knäppa några härliga foton på deltagarna. Toughest eventet finns naturligtvis också på Facebook om du vill läsa mer:
  https://www.facebook.com/events/1517756928533829/
  Om du mot all förmodan inte är sugen på att utmana dig själv med beeptestet eller prova på Toughest gratis-event så har jag ett tredje förslag!
 3. Mountainbike! Skåne har en otroligt vacker natur. En tur i skogen med cykeln är otroligt uppfriskande. Själv älskar jag naturupplevelser. Lyssna på fågelkvittret, frisk luft i lungorna och varför inte kombinera det med fysisk aktivitet. Skåne sägs ha nordens bästa MTB-slingor, så varför inte testa dem. Cykel kan man dessutom oftast hyra på plats för en överkomlig summa!
  Har du en mountainbike hemma men orkar inte åka någonstans? Varför inte testa någon av slingorna i bokskogen, käglingebanan på Käglinge Naturvårdsområde eller cykla vid Skabersjö. The world is your oyster!

 

Trevlig helg!
/S

 

Publicerat av

sarastridh

sarastridh

Sara Stridh, 25 år bor i Malmö med sambon Alex. Sysselsättning: studerar idrottsvetenskap med inriktning Sport Manager, arbetar ideellt för Träna i Parken som Sport Manager/projektledare och är kommande skribent för Malmö24.se. Om mig: Licensierad professionell dykare, älskar livet under vattenytan och livet uppochner på land. Är på ständig jakt efter nya äventyr och erfarenheter. Jag anser att det finns en träningsform för alla att bli förälskade i - träning, hälsa och livsglädje är till för alla! Favoritträningsform: Förändring förnöjer är mitt motto! I Malmö sysselsätter jag mig med Street Workout, Kali Sikaran, Taekwondo och vanlig hederlig styrketräning.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.