Kebabhaket som utmanar: ”Saftigare shawarma får man leta efter”

shawarma
Vad: Shawarma-tallrik.
Var: Shawarma City-X Bergsgatan.
Pris: 80 kronor (inklusive dryck).
Tuggarn tycker: Saftigare shawarma får man leta efter. Frågan är om det överhuvudtaget finns att hitta i Malmö. Den lamköttsbaserade Shawarma-tallriken serveras i en av stans mest speciella miljöer (limegröna väggar och gröna lädersäten) i en lokal utan insyn och utsikt mot livliga Bergsgatan. Tycka vad man vill om lokalen, men det är väl insidan som räknas? Portionen är stor och såserna smakrika. Pommes fritesen är lagom friterade. En avslappnad och trevlig personal gör att stället får högt betyg.
Betyg: 4 (Guttigare än kräm)

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.