Nya maxburgaren: ”Inte en dans på rosor”

burg

Vad: Pepperoni N’Cheese meal
Var: Max, Stortorget
Pris: 94 kronor
Tuggarn tycker: Med en tom kista tog jag mig ner till Stortorget och klassiska hamburgerrestaurangen Max. För att testa något nytt i denna uppsjö av burgarmenyer valde jag en ”Grand deluxe-burgare” med smält ost och pepperoni. Smakupplevelsen var okej men där stannar njutningen. När en rätt kostar 94 kronor på ett snabbmatställe bör man kunna förvänta sig något annat än en hastigt placerad ostskiva på sniskan och två pepperonikorvar som ramlat av burgaren och ligger i pappersfordralet. Nej, det här blev inte en dans på rosor för smaklökarna och rejält kladdigt blev det också med anledning av hur man placerat tillbehören. Till nästa gång: Lägg ner lite omsorg på burgaren, för en ”Dagens” på restaurangerna på Lilla Torg är bra mycket mer prisvärt.
Betyg: 2 (Lika gott som en kebab i Stockholm)

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.