Julburgaren som får högsta betyg: ”Zlatan-klass”

Skärmavbild 2016-12-07 kl. 09.28.00
Vad: Julburgare
Var: Nordic Street Food, Malmö centralstation
Pris: 85 kronor
Tuggarn tycker: Nu är det jul igen, så även på Nordic Street Food som sedan slutet av september finns på centralstationen. Nu bjuds det på julburgare, en egenkomponerad variant som bara är till försäljning under december. Långkokt bog med tillbehör som syrad röd-och-grönkål, skånsk senapskräm och inlagd rödlök. Alla ingredienser från Skåne. Redan där kan man börja hylla denna burgaren, och det blir bara bättre när du sätter tänderna i den. Köttet är hur mört och saftigt som helst och tillbehören gifter sig till en grym helhetsupplevelse. Brödet är dessutom fluffigt och håller ihop hela rätten bra. Det här är en burgare som det lyser kärlek från, och snabbmatsstämpeln har aldrig känts längre bort. Är det något du inte bör missa i Malmö under julmånaden är det julburgaren. Zlatan-klass, helt enkelt!
Betyg: 5 (Zlatan-klass)

Tuggarn Krubb

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Senaste nytt

Mums mums eller bläääh bläääh. 24Malmös matblogg ger dig koll på all mat som serveras i Malmö. Allt från de lyxigaste restaurangerna till den lokala grillen på hörnet. Bloggen testar allt, och betygsätter dessutom. Vill du att bloggen ska komma till just ditt ställe för att prova maten? Mejla till: redaktionen@24malmo.ser

Här är Tuggarens betygskriterier:
5: Zlatan-klass
4: Guttigare än kräm
3: Ligger lynt i flabben
2: Lika gott som en kebab i Stockholm
1: Blä, ditta var räled

Håll dig uppdaterad med oss på Tugg om krubb - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!