Julburgaren som får högsta betyg: ”Zlatan-klass”

Skärmavbild 2016-12-07 kl. 09.28.00
Vad: Julburgare
Var: Nordic Street Food, Malmö centralstation
Pris: 85 kronor
Tuggarn tycker: Nu är det jul igen, så även på Nordic Street Food som sedan slutet av september finns på centralstationen. Nu bjuds det på julburgare, en egenkomponerad variant som bara är till försäljning under december. Långkokt bog med tillbehör som syrad röd-och-grönkål, skånsk senapskräm och inlagd rödlök. Alla ingredienser från Skåne. Redan där kan man börja hylla denna burgaren, och det blir bara bättre när du sätter tänderna i den. Köttet är hur mört och saftigt som helst och tillbehören gifter sig till en grym helhetsupplevelse. Brödet är dessutom fluffigt och håller ihop hela rätten bra. Det här är en burgare som det lyser kärlek från, och snabbmatsstämpeln har aldrig känts längre bort. Är det något du inte bör missa i Malmö under julmånaden är det julburgaren. Zlatan-klass, helt enkelt!
Betyg: 5 (Zlatan-klass)

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.