Mitt namn är Ida Marko-Varga och jag är 31 år. Jag är en internationell elitsimmare som bor i Malmö. Och jag satsar mot de Olympiska Spelen i Rio De Janeiro. Jag har tillhört det svenska senior simlandslaget sedan jag var 13 år gammal och har under min långa simkarriär lyckats skrapa ihop medaljer från både EM och VM. Höjdpunkterna har dock varit de tre Olympiska spelen som jag har deltagit i: Aten (2004), Peking (2008) och London (2012). Den absolut största skillnaden mot mina tidigare satsningar är att jag i juni 2013 födde min fantastiskt underbara son Vincent. På min blogg kommer du att kunna följa mig under min satsning mot medalj under OS i Rio. Du kommer att läsa hur jag försöker få ihop vardagen som både mamma och elitsimmare: med tävlingar, träningsläger, resor och allt vad det innebär.

Håll dig uppdaterad med oss på Vägen mot OS - prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev!