Tillbaka till ”VARDAGEN” igen…

Förra veckan var det, som jag skrev i mitt förra inlägg, landslagsläger här i Malmö. Under torsdag var hela landslaget med tränare inbjudna till Malmös rådhus på en middag. Vi hade alla klätt upp oss jätte fint. Självklart är det skönt att av och till slippa gå runt i mjukiskläder….

 

Så här valde jag att se ut på festmiddagen
Så här valde jag att se ut på festmiddagen

 

Mina bordsdamer under kvällen. Stina Gardell och Magdalena Kuras
Mina bordsdamer under kvällen. Stina Gardell och Magdalena Kuras
Kvällens Meny
Kvällens Meny

 

Det var ett jättetrevligt initiativ av Malmöstad tycker jag. Vad jag vet, eller på de träningsläger jag har varit med på i olika städer i Sverige har man aldrig gjort så förr.

Under träningslägret i Malmö kom Sydsvenskan förbi för att göra en intervju.

http://www.sydsvenskan.se/sport/mamman-med-medaljdrommar/

Den kan ni läsa på länken ovan… 🙂

 

Veckan fortsatte sedan lite i festligheternas tecken med en jätte trevlig fest på lördagen. Sebbes bror Christoffer har nämligen fyllt 30 och det firades ordentligt…

 

En gruppbild på alla som var med på festen...
En gruppbild på alla som var med på festen…

 

Då var jag igång igen med hårdträningen (IGEN)…. Idag torsdag har jag redan kört totalt 9 träningspass, 3 styrkepass och 6 simpass, och jag avslutar dagen självklart med ett simpass så jag kommer upp i totalt 10 träningspass.

 

Så brukar det inte riktigt se ut för mig. Men imorgon ska jag flyga upp till Stockholm för att bli fotograferad till en av simförbundets sponsorer Coca Cola. Jag flyger tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen…. Så det blir bara en snabb visit.

På lördag sen ska jag köra upp tidigt med Sebbe till Göteborg. Jag har blivit inbjuden till Olympia travet. Så jag ska upp och spela lite på hästar… 🙂

 

Nästa vecka börjar det som alla anda veckor med en måndag… På tisdag åker jag och min svärfar till Ungern efterkom jag hjälper honom med lite inredning/design i en lägenhet. Men även det blir en kort visit. Jag flyger hem redan på Onsdagen sen på kvällen. Det är ett annat stort intresse jag har… Inredning, jag älskar att få inreda.

Dock hann jag med en runda på stan i tisdags med en god lunch inne på Epicure. Vincent var också med och självklart ska han ha på sig sin egen ryggsäck med alla sina bilar i.

 

Vincent med fjällräven

 

Trotts att vädret inte har varit på topp denna veckan så vet vi alla Malmöbor att himlen som gömmer sig bakom molnen aldrig är så himmelsblå som den är i Mlamö

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.