Sista dagen i Turkiet…!

Hejsan på er alla….!

Då är sista dagen i Turkiet kommen… Vincent och min mamma åkte hem förra veckan vilket kändes jätte jobbigt. Men det har gått förvånansvärt bra ändå och min träning har flutit på riktigt bra. Vi är på ett av dom bästa ”träningsställen” jag någonsin har varit på. Allt från anläggningen, till maten, till hotellet är toppklass. Styrkerummet är något av det största jag har sett… Dom har princip allt man kan tänka sig.

Handvikterna
Handvikterna
Delar av Cardio området
Delar av Cardio området

Nu är jag ingen idrottsfantast och framför allt inte någon fotbollsfanatiker. Jag har väll koll på Zlatan, sen stoppar det nog där. Men det Turkiska fotbollslandslaget tränar på samma hotell som vi bor på. Dom förbereder sig för EM i sommar. Det är i sådana här läge man verkligen förstår hur stort fotboll egentligen är. Spelarna är väldigt populära och omringade av livvakter hela tiden. Många av spelarna har velat ta bilder tillsammans med Vincent. Framför allt när han har sin Barcelona tröja på sig där det står Vincent på ryggen. Den fick han av Sebbe efter att han kommit hem från Mare Nostrum för några år sedan.

Vincent med en Turkist fotbollspelare
Vincent med en Turkist fotbollspelare

 

Annars är det inte så speciellt mycket som händer. Vi har det otroligt kul tillsammans hela gänget. Jag känner verkligen att vi har en otroligt bra sammanhållning….

Här får ni lite bilder som jag har tagit under lägret.. Och om ni vill se fler bilder kan ni gå in på min instagram: ida.markovarga

 

Erik får massage :)
Erik får massage 🙂
Jag och Sara
Jag och Sara

 

Jag och Stina
Jag och Stina
Jag, Sara och lilleman
Jag, Sara och lilleman
Vincent och Mormor
Vincent och Mormor
Det blev många pussar på Vinnie :)
Det blev många pussar på Vinnie 🙂
Bättre simlärare får man leta efter....
Bättre simlärare får man leta efter….
Skåningarna i Turkiet...!
Skåningarna i Turkiet…!

Skåningarna i Turkiet

Före kvällsmaten...
Före kvällsmaten…

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.