44 dagar till Rio

Hej på er alla läsare 🙂

Då är det bara 44 dagar kvar till sommarens stora händelse.. Dom Olympiska spelen i Rio de Janeiro. Jag börjar märka det väldigt tydligt framför allt på att det massmediala irresset har ökat markant… Men det är väl naturligt att det blir mer och mer desto närmare vi börja komma tävlingarna. Jag märker också en ganska stor skillnad i förhållande till mina andra Olympiska spel jag varit med på. Det är betydligt fler tidningar och annat som hör av sig och självklart har det väldigt mycket och göra med att jag har blivit mamma och fött Vincent.

För några dagar sedan blev jag filmad på Bråhögsbadet under regniga förhållande. Det är ”GARANTERAT” inte alltid lika glamoröst som vi hade det i Turkiet. Inslaget handlade om att göra en OS satsning med de familje förhållande jag har nu i förhållande till hur det var förr. Vincent fick visa sig lite på styva linan i vattnet. Dock valde han att bara använda sig av en puff. Han ville inte riktigt simma utan puffar helt.

Filmstjärnan Vincent
Filmstjärnan Vincent

Men självklart börjar nerverna också att laddas upp. Jag har aldrig tidigare känt ett sådant sug på att få simma SNABBT… Jag är riktigt motiverad och det spelbar sig på min träning eftersom jag simmar på tider jag inte gjort innan… Så det ska bli otroligt ”KUL”. Men framför allt också så känner jag att sammanhållningen mellan tjejerna i OS-laget är bättre än de andra gånger jag varit med. jag känner verkligen att vi är ett TEAM.

Ganska komiskt eftersom jag i bakgrunden har EM låten i fotboll där dom åtskilliga gånger uppretar odet TEAM…! Kanske inte alla som vet att det är en förkortning på något som jag bygger hela min träningsfilosofi på.

T – TOGETHER

E – EVERYONE

A – ACHIEVES

M – MORE

 

Sen har det inte bara handlat om simning den sista tiden… Vincent har fyllt tre år och det skulle självklart firas. Vi har haft hans tidigare kalas nere hos mina föräldrar som bor nere i Simermarken precis vid havet. Självklart gjorde vi det i år också och självklart var det Sebbe som var grillmästaren.

Sebbe är alltid grillmästaren på våra tillställningar.
Sebbe är alltid grillmästaren på våra tillställningar.

Den skjortan Sebbe har på bilden köpte han i under OS i Peking 2008. På något sätt sammanfattar den hela hans sätt att klä sig.. 🙂 kanske inte riktigt min favorit skjorta men på något sätt är det bara SEBBE. På bilden ser vi också Mujo… En av sebbes bästa kompisar som också simmat. Himla kul är att jag och Mujo deltog på Ungdoms OS i Esberg, tror det var 1999.

Killen i centrum mådde självklart som fisken i vattnet… Massor av presenter och sötsaker så det fanns inget att klaga på.

Gudmor Veronika fångade en jätte bra bild på Vincent under hans födelsedags kalas.
Gudmor Veronika fångade en jätte bra bild på Vincent under hans födelsedags kalas.

 

Sebbe har växt upp tillsammans med Mujo och en annan kompis Max. Och idag är det deras söner som regerar på kalasen. Längst till vänster sitter Evin som är lite äldre än Vincent och sen har vi Leo som är Max son, han är något år äldre. Sen kommer Vincent och en av favorit kusinerna Algot.

Vincents kompisar. Evin, Leo, Vincent och kusinen Algot.
Vincents kompisar.
Evin, Leo, Vincent och kusinen Algot.

 

Fram över är det träning som står på schemat Både på land och i vattnet. Nu på fredag åker Sebbe iväg på Danska mästerskapen i Herning. Sen när han kommer hem så åker jag och Vincent till Norrköping för att jag ska simma SM. Så det blir en hel del tid som vi spenderar ifrån varandra. Men vi får helt enkelt optimera den tiden vi verkligen spenderar tillsammans. också får vi möjligheten att sakna varandra 🙂

Får avsluta med en bild på lilleman där han känner sig som den coolaste killen i världen…

Vincent känner sig extra cool i pappas solglasögon
Vincent känner sig extra cool i pappas solglasögon

 

OCH KÄRA MALMÖBOR! Vart vi än befinner oss i världen så vet vi att himlen aldrig är så himmelsblå som den är i MALMÖ

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.