Kärlek är fantastiskt!

Alla hjärtans dag är i år en onsdag den 14/2. Vi tycker att det borde firas hela året, varje dag, men vi börjar med att fokusera på en vecka. Vi vill passa på att sprida extra mycket kärlek hela veckan. Passa även på att sprida kärleken på sociala medier med vår hashtag #kärlekärfantastiskt

Alla hjärtans dag kan firas på många olika sätt. Kanske planerar du att överraska någon med en present eller en middag för två?  Det viktigaste är ändå att göra någon glad och att visa att du tycker om hen. Det kanske räcker med en snäll komplimang. Ge komplimanger oftare!

Har du barn så vill vi tipsa dig om att komma till torget i gallerian där barnen kan sitta ner och rita en fin teckning till någon som de tycker om. Kanske en teckning till farmor och farfar eller varför inte till bästa kompisen på dagis eller skolan? Ni får även gärna sprida kärleken genom att fylla väggen på torget med teckningarna! Kärleksväggen kommer att stå på torget hela veckan för den som vill bidra med en teckning eller bara gå dit och titta.

Vi frågade barn på ett dagis om vad kärlek betyder för dem och hur man visar det för varandra. Vi fick väldigt gulliga och vackra svar tillbaka. De berättade att kärlek kan man känna från åldrarna 0 år till hur gammal som helst. Man visade att man tyckte om någon genom en kram, leka med hen eller genom att ge personen en puss. Man kunde också gifta sig för att visa kärlek.

Besöker ni oss så kommer ni kanske att stöta på en lite annorlunda Busshållplats. Det är nämligen inga bussar som avgår från denna skylt. Det är en Pusshållplats. Hör och häpna! Här är det välkommet att ge bort en liten puss till någon som du tycker om. Ni hittar den i nära anslutning till torget och vid Lilla Uppsala i norra delen av Gränbystaden. Ta gärna en bild och tagga #kärlekärfantastiskt

Kärlek är verkligen fantastiskt och vi hoppas att ni får en trevlig vecka. Du är välkommen till oss i Gränbystaden oavsett om du ska handla, äta, umgås, bara vara eller gifta dig. Ja, du kan faktiskt gifta dig här!

Ha en fin vecka!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.