Fuji Fotocenter

Vi vill tipsa er om den perfekta presenten. Den är personlig och går dessutom att ordna på bara en timme.

Ta med en personlig bild till Fuji Fotocenter och låt dem trycka bilden på någon sak som du sedan ger bort till någon du tycker om.

På Fuji Fotocenter kan du framkalla dina bilder samt välja mellan en mängd olika saker att trycka ditt foto på. De har bland annat: muggar, gosedjur med tryck på tröjan, canvas, musmattor, skyltar, örngott, julkulor, snöglobar med foto i, mobilskal mm. Du hittar säkert något som du tycker om. Tryckta produkter eller skyltar är ofta väldigt populära vid student, dop, fars dag, mors dag, jul och födelsedagar.

Angelica som äger butiken jobbade först 5 år som anställd innan hon tog över och nu har hon ägt butiken i 10 år. Hennes två kollegor Madeleine och Marcus har också jobbat i butiken i mer än 10 år. Angelica berättar att intresset för foto är stort för alla som jobbar här och de alla har en bred kunskap om foto och fotografering.

I butiken finns maskiner som gör det möjligt att trycka allt material på plats medan du väntar. Det gör att det flesta beställningar går att leverera inom en timme. Du kan vänta i butiken eller ta en sväng i gallerian.

När vi frågade Angelica om vilken produkt som är den mest populära saken att trycka på svarade hon utan tvekan att det är muggen. Den finns i flera olika modeller men den roligaste är nog den som ändrar färg när den värms upp. Först när man häller varmt kaffe eller te i den så framträder fotot som tryckts på muggen.

Världen blir allt mer digital och det kan vara svårt att veta vad man ska göra av alla sina bilder. Tillgången till kamera i mobilen gör också att vi fotograferar många fler bilder nu än förut. Ofta blir bilderna tyvärr liggandes på datorn eller ett minne utan att man gör något med dem. Det är därför vi valt Fuji Fotocenter till veckans bästa. De kan hjälpa dig att göra något kul med dina bästa bilder.

Vi vill också passa på att nämna att Fuji Fotocenter kan hjälpa dig att överföra dina gamla pappersbilder till digitalt format så du kan spara dem i datorn och maila dem. Angelica tycker det är väldigt fint att kunna hjälpa till när kunder kommer in till butiken och vill förbättra kvalitén på sina oersättliga bilder eller vill förstora en gammal bild till en begravning.

Välkommen in till Fuji Fotocenter för att få mer inspiration! Du hittar dem på plan 1 mitt emot ICA.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.