Välkommen ut!

Veckan bästa är vår ”20% helg” för dig som är medlem i Klubb Gränby. Vi erbjuder 20% rabatt i många av våra butiker under helgen 20 – 22 april. Besök gärna också vårt event på torget i gallerian från kl. 16:00 på fredag. Våra värdar och värdinnor finns på plats för att dela ut gooddibags till de 300 första klubbmedlemmarna! Om du inte är medlem så hjälper de dig gärna med ett medlemskap och bjuder på en goodibag så långt lagret räcker. Du kan även sms:a klubbgranby till 71630 för att enkelt bli medlem alternativt gå via appen Appstore eller iTunes.

Inte nog med det – Stilstudion finns också på plats i gallerian på torget under fredagen mellan kl. 14-19. Du får konkreta tips & råd hur du ska tänka kring färg och form när du fyller din garderob med kläder anpassad efter just din egen personlighet och livsstil. Kom och besök vårt vårevent och få kostnadsfria tips & råd från de två stil/färgexperterna Marianne Holmberg & Ellen Alsbro med mångårig erfarenhet från stylistbranchen. (först till kvarn gäller). Alla som gör stiltestet är med i utlottningen av en Stilrådgivning värde 1495kr.
Vi ser fram emot ett roligt vårevent tillsammans med er!

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.