Upplands Energi öppnar ny butik!

Uppland Energi är ett lokalt energibolag som erbjuder personlig kundservice.  Med lokalt engagemang och miljövänliga helhetslösningar har de som mål att bli en naturlig energipartner till alla upplänningar.

När du väljer el från Upplands Energi, stödjer du lokala eldsjälar och föreningar här i dina trakter. Det är el som gör skillnad på din hemmaplan.

Nu satsar de ännu mer på närhet och utökar deras personliga kundservice med att öppna en butik hos oss i gallerian. I butiken kan privata kunder och företag teckna elavtal och få råd i energifrågor. Du hittar butiken vid västra entrén på bottenplan.

Det finns också möjlighet att få information om värmepumpar, solpaneler elbilsladdare och andra smarta energiprodukter. Hållbarhet är viktigt för Upplands Energi och de är därför mycket stolta och hedrade över att ha mottagit utmärkelsen Årets Hållbara Företag 2018.

Butiken har invigning på fredag den 4/5.
Välkommen in att prata smarta energilösningar i deras nya butik!

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.