Ballonger till sommarens fester hittar du hos Partyland

Partyland är experter på ballonger och har ett stort utbud att erbjuda. Ska du på födelsedagsfest, studentfest, dop eller bröllop är det perfekt att ta med sig roliga och fina ballonger.

Ta med dig en bild på hur du vill att din ballong ska se ut så hjälper personalen på Partyland dig att hitta rätt ballong. De kan var allt från att skapa en enkel blomma av en ballong till att dekorera en storfest lokal med ett hav av ballonger. Kreativiteten är oändlig och de skapa lätt en verklig ballongdekoration baserad på just din fantasi.

Partyland är unika i sin bransch eftersom de har personal utbildad inom ballonger. Alla har gått en avancerad utbildning och kan skapa de mest avancerade kreationer du kan tänka dig.

De som jobbar i butiken i Gränbystaden är Henry, Denise, Bonnie, Elsa, Åsa och Jakob. De är ett härligt gäng som brinner för ballonger. Enligt dem är möjligheterna med vad som går att skapa med ballonger oändliga. Utmana dem gärna med roliga beställningar.

Åsa berättar att ballongsiffror är väldigt trendiga just nu men också att det senaste är confettiballonger och att blanda latexballonger i olika storlekar till maffiga buketter.  Partyland fick nyligen ett jätteroligt uppdrag att leverera en ”Genderballong” till en Baby Shower. Det var en svart ballong som fylls med just confetti i antingen blått eller rosa. Ingen på festen visste barnets kön förrän ballongen sprängdes och de fick se om confettin var rosa eller blå.

Varmt välkommen in i butiken som du hittar på bottenplan mot norra entrén i gallerian.

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.