John Henric ger sina bästa studenttips!

Det kan vara svårt att veta hur man klär sig bäst på studenten. Oavsett om du tar studenten eller är bjuden på mottagen har John Henric de bästa tipsen.

Om du själv tar studenten så är det vanligast att ha en kavaj med enkel skjorta och slips under dagen – för att sedan byta om och välja något mer vågat! Det trendigaste valet i år är en blommig skjorta i en härlig färg, gärna i turkos eller grönt. Vill du satsa på ett mer säkert kort så välj linneskjortan som fungerar perfekt både till vardag och fest.

Studenten är en dag som ska symbolisera lycka och framtid, så använd gärna glada färger när du väljer accessoarer. Ett hett tips är att matcha slips eller fluga med näsduken i en härlig färg eller snyggt mönster. De får gärna bryta av från skjortan och kavajen.

Är du typen som inte gillar slips och fluga så välj helt enkelt en mönstrad skjorta! Det viktigaste är att du känner dig bekväm och snygg.

Clara, Frida, Nathalie, Soma, Christian hälsar dig varmt välkommen in till butiken så hjälper de dig!

 

 

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.