Lexington har öppnat ny butik i Gränbystaden!

Anette som är ägare och butikschef berättar att hon under många år har varit förälskad i Lexington som varumärke. Hon fastnade för det stilrena och hemtrevliga som Lexington står för men tycker även om blandningen av den klassiska och moderna stilen. Speciellt mycket gillar hon New England-stilen med de vita naturmaterialen.

När hon första gången gick in i en Lexington-butik kändes det som om hon hade kommit hem!

Lexington designar, utvecklar och säljer produkter inom hemtextil, främst inom bädd och bad, samt breda klädkollektioner för dam och herr. I butiken finns fina lakan och handdukar men även köksprodukter och porslin. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet i naturliga material, utförande med hållbarhet i fokus och en design inspirerad av den amerikanska östkusten i kombination med skandinavisk tradition.

Anette berättar att familjen har tänkt på att öppna butik i många år – att nu få öppna en butik som säljer det hon älskar känns fantastiskt! Att hon nu väljer att öppna i Gränbystaden kändes också naturligt. Hon handlar själva här flera gånger i veckan och då gallerian växer så det knakar känner hon att om det ska finnas en Lexingtonbutik någonstans så är det väl där.

Vi tillsammans med Anette tycker att det känns jätteroligt att den fina butiken nu har öppnat. Just nu är det ”End of season sale” men snart kommer butiken fyllas på igen med nya produkter inför hösten.

Du är hjärtligt välkommen in till butiken för att hälsa på Anette och titta på butiken.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.